Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GYIK

Mikor készül el a javításra leadott gépem?
A javítás ideje függ a hiba nagyságától, a kicserélendő alkatrészek rendelkezésre állásától, így a javítási idő változó lehet. Előfordulhat, hogy bizonyos esetekben a javítási idő hosszabb is lehet, ha például nem áll rendelkezésre a szükséges alkatrész a szervizünkben. Amennyiben a készülék javítását gazdaságtalannak ítéljük meg, erről részletes tájékoztatást adunk. Kollégáink igyekeznek mindenről részletes tájékoztatást adni.

A meghibásodott gépet visszavihetem az üzletükbe is?
A meghibásodott készüléket természetesen üzletünkben is leadhatja javításra. Üzletünk elérhetőségét és nyitva tartását megtalálja az oldalunkon. 

Meghibásodott MAKITA/ HIKOKI gépemet meg tudják javítani a szervizükben?
Szervizünk hivatalos Makita és Hikoki GARANCIÁLIS SZERVIZ. Garancia időn belül illetve azon túl is módunkban áll a készülékeket javítani.
Juttassa el hozzánk a meghibásodott készüléket és mi megjavítjuk.

Mettől meddig érvényes a jótállás?
A jótállás a legtöbb termékre a vásárlás napjával kezdődik, és 12 hónapig tart. Az általunk forgalmazott márkák sok esetben eltérnek ettől az időtartamtól. Gyakran egy regisztráció után egy, de akár több évvel is kitolódhat a garancia ideje. 

Például: Ha Makita gépet vásárol, és azt a www.makita.hu oldalon beregisztrája a garancia ideje a vételártól függően az alábbiak szerint változik.
A jótállás időtartama:

a) 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,
b) 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
c) 250 000 forint eladási ár felett három év.

Mi kell a garanciális ügyintézéshez?
A vásárlást igazoló számla (vagy annak másolata), és a készülékhez tartozó jótállási jegy.

Elvesztettem a jótállási jegyet, pótolható?
Jótállási igényét minden esetben érvényes garanciapapírral és a hozzá tartozó számlával vagy annak másolatával érvényesítheti, így kérjük, ezen dokumentumot jól őrizze meg!
Az elveszett jótállási jegyet nem áll módunkban pótolni.
A jótállási jegyet ne módosítsa, ne írjon rá, ne módosítson rajta adatokat, ezek ugyanis a jótállási jegy érvénytelenségét vonják maguk után.

Mire nem érvényes a jótállás?
Külső, erőszakos behatás, helytelen tárolásából  adódó hibák, tápkábel szakadás, túlfeszültség vagy villámcsapás okozta problémák. 
Nem rendeltetésszerű használat során bekövetkezett hibák.